Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli

Metsän ja laajojen nummien ympäröimällä tilalla on suurehko punaiseksi maalattu tallirakennus, joka sai alkunsa noin kymmenen vuotta sitten alunperin navettavana. Sitä on remontoitu, korjailtu ja uudistettu useaan otteeseen, mutta tällä hetkellä suurin urakka näyttäisi jo olevan ohitse. Tallista on näiden vuosien aikana tullut oikein soma, tilava, valoisa ja lämmin heinäntuoksuinen paikka, joka tarjoaa tallipaikkoja enimmillään 20 :lle suurelle tai pienelle ponille. Aiemmin tallia asuttivat vain pienet pörröiset shetlanninponit, mutta nykyään toiminnan muutoksista johtuen tallissa majailee jos minkälaista kirjavaa poninpalleroa. Toivotankin sinut lämpimästi sisään talliin, ja käyhän rapsuttelemassa ponejamme mutta varo ettet saa käsivarteesi hampaanjälkiä..

~ Klikkaamalla ponin kuvaa tai nimeä pääset tutustumaan siihen lähemmin ~

 

Ponitammat

"Jelly on kertakaikkiaan mukava, rauhallinen ja koulukiemurat hyvin hallitseva poni, joka rakastaa pomppimista ja pitkiä rentouttavia maastolenkkejä"

"Armi on luonteeltaan värikäs persoona, kaikki riippuu tyystin tilanteesta. Vaikka päältä päin tamma saattaakin näyttää laiskanpuoleisemmalta ja rauhalliselta poniotukselta, silti ratsuna Armi on yllätyksellisen reipas liikkumaan ja kuuntelee apuja kuin mikäkin enkeli.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Nila di Lever "Nilla"
  • evm, VH00-00-0000
  • newforest-tamma
  • koulupainote

"Diivamainen mutta aito herkkupeppu Nilla osaa yllättää hienoilla askelillaan ja tahdikkaalla liikkumisellaan. Kokeneen ratsastajan alla paksukalloisesta tammasta kuoriutuu kuitenkin pumpulipilven päällä sipsutteleva kunnon kouluponi, joka hipoo ihanuudellaan täydellisyyttä"

   

 

 

Poniorit

"Riehakas, joka paikan kingi Pätkis on mestarikarkuri, joka aiheuttaa tallilaisille jatkuvasti harmaita hiuksia. Ori on kuitenkin sille päälle sattuessaan erittäin rakastettava esteratojen vauhtipossu, eivätkä kouluradatkaan ole ponille ongelma tai mikään"

"Tobs on varsinkin esteistä innostuva lempeä ja pitkistä harjaustuokioista nautiskeleva herrasmies, jonka kanssa voi huoletta lähteä liikkeelle niin ratsain kuin kärrynkin kanssa"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kovaa poikaa esittävä Shannon on oikealta luonteeltaan herkkä ja huono sopeutuja, mutta omaa vauhtia ja liikettä niin esteisiin kuin maastoon, pitkillä laukkasuorilla kannattaakin pitää ohjista kunnolla: tämä poika kyllä lähtee käsistä jos vain saa tilaisuuden"

"Käsittämätöntä energiaa sisältävä Reino kerää katseita niin erikoisella värisävyllään kuin myös omalla persoonallisuudellaan. Jokainen päivä Reinon kanssa on aina erilainen"

 

©2019 Shelmen - suntuubi.com