Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mitä tallilla tapahtuu?

Shelmenin toiminta sai alkunsa vuoden 2014 - kesällä, ja on siitä asti ollut täysipainotteinen shetlanninponisiittola. Lähiaikoina toiminta sai kuitenkin radikaalin muutoksen, sillä siitostoiminta lakkautettiin. Tällä hetkellä Shelmen on monitoimitalli, jossa järjestetään kilpailuja, hoidetaan ja treenaillaan hevosia hyvällä hengellä ja mietitään tulevaisuuden suunnitelmia. Kaikki on siis vielä avoinna mitä tästä paikasta oikein tulee, mutta se on varmaa, että poneja täällä on aina!

Kilpailut

Punertavan sävyisen maneesin täyttää katsojien jännittynyt puheensorina kun ratsastajat yrittävät nostaa poneistaan parhaat puolet esiin kouluradalla. Hiekka pöllyää maan tasolla auringon tulviessa maneesin ikkunoista, muodostaen valkoiselle kouluaidalle veikeitä läikkiä. Kamerat räpsyvät kun suosikkiratsukkoa kuvataan monista kuvakulmista, tuomarien arvostellessa tiukasti ratsukoita kirjoittaen omia muistiinpanojaan. Maneesin ulkopuolella kisa-avustajat antavat ohjeita odottaville kilpailijoille ja valvovat kisa-aluetta tarkkasilmäisesti. Juhlalliset koristeliput lepattavat tuulessa, pihalle on pysäköity kymmeniä autoja kuljetuskoppeineen ja ihmisten laittaessa poniaan kuntoon samalla etsiessä mystisesti kadonneita tavaroitaan. Tänään on kilpailupäivä.

Kilpailutoiminta lähti käyntiin 2014 - vuoden lopuilla, ja siitä asti olemme järjestäneet satunnaisesti jaoksen alaisia sekä myös villejä kilpailuja. Olemme kuitenkin pääosin keskittyneet järjestämään KRJ:n alaisia kisoja, joissa taso pysyttelee helpommissa luokissa. Kilpailujen järjestämiseen meillä on käytössä suuri punainen maneesi tai hyväpohjainen kenttä, riippuu täysin säästä kumpaa käytetään. Kisapäivänä aivan maneesin vierestä voi löytää myös pienen budjetin, jossa tarjoillaan kuumia makkaroita ja pieniä makeisia kilpailijoille!

                      

 

Kisakalenteri
 

Tulevat kilpailut
ei tällä hetkellä kisoja

Menneet kilpailut
KRJ 12.05.2015 - kutsu - TULOKSET
KRJ 30.04.2015 - kutsu - tulokset
KRJ 18.12.2014 - kutsu - tulokset
Kouluratsastus 01.11.2014 - kutsu - tulokset

©2019 Shelmen - suntuubi.com